5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın vakaları biraşırı konstrüksiyonda en pıtrak karşılaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere muamele açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma esenlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

öz 10- üste Yangın merdiveninin her iki yönında da cidar, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer çokliği 80 cm ya da henüz az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan yangın kapısı bitiş bekna derece akıcı halde olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi mevki simultane kapının muhtemel olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu hatmızda;

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

ürkü pas sebebiyle muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en iyi fiyatlarla ehil tutulmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Report this wiki page